Terug

  • Ruim assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Verkoop, Verhuur & Uitleen

Samen Sterker: Motion Mobility en ANWB voor Uw Scootmobielverzekering

Samen Sterker: Motion Mobility en ANWB voor Uw Scootmobielverzekering

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Motion Mobility nu officieel partner is van de ANWB! Deze samenwerking betekent dat we vanaf nu scootmobielverzekeringen via de ANWB kunnen regelen, wat ons in staat stelt om onze klanten nog meer zekerheid en gemoedsrust te bieden.

 

Een Gerenommeerde Partner

De ANWB staat al jaren bekend als een betrouwbare en hoog aangeschreven organisatie in Nederland. Met hun uitgebreide ervaring in het bieden van mobiliteitsoplossingen en hun toewijding aan veiligheid en service, is de ANWB een perfecte partner voor Motion Mobility. Door samen te werken, combineren we onze expertise in mobiliteitshulpmiddelen met de verzekeringskennis van de ANWB om u de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

 

Waarom deze Samenwerking Belangrijk is voor U

Als klant van Motion Mobility profiteert u nu van een aantal belangrijke voordelen dankzij onze samenwerking met de ANWB:

1. Betrouwbaarheid en Vertrouwen: De ANWB staat synoniem voor betrouwbaarheid en integriteit. Door uw scootmobielverzekering via de ANWB te regelen, weet u zeker dat u in goede handen bent.
2. Uitstekende Dekking: De verzekeringen van de ANWB bieden uitgebreide dekking, zodat u zorgeloos de weg op kunt met uw scootmobiel. Of het nu gaat om diefstal, schade of pech onderweg, u bent goed beschermd.
3. Snelle en Eenvoudige Afhandeling: Dankzij de efficiënte processen van de ANWB kunnen wij uw verzekeringsaanvraag snel en eenvoudig afhandelen. Geen gedoe, gewoon uitstekende service.
4. Extra Voordelen voor Leden: Bent u al lid van de ANWB? Dan kunt u mogelijk profiteren van extra voordelen en kortingen op uw scootmobielverzekering.

 

Wat Dit Voor U Betekent

Bij Motion Mobility streven we ernaar om u niet alleen te voorzien van de beste mobiliteitshulpmiddelen, maar ook om ervoor te zorgen dat u zich veilig en ondersteund voelt. Door samen te werken met de ANWB, kunnen we u nu een nog completer pakket aanbieden. Dit betekent meer zekerheid, meer gemak en meer vertrouwen in uw mobiliteit.

We nodigen u uit om langs te komen in onze showroom of contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze scootmobielverzekeringen via de ANWB. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste verzekering voor uw behoeften.

 

Motion Mobility en ANWB: Samen Sterker in Mobiliteit

Met deze samenwerking versterken we onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij kijken ernaar uit om u te helpen genieten van meer vrijheid en gemoedsrust, wetende dat u verzekerd bent door een van de meest gerespecteerde namen in Nederland.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze scootmobielverzekeringen via de ANWB? Bezoek onze website, bel ons of kom langs in onze showroom. We staan altijd klaar om u te helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Motion Mobility Team

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box